Home

Direct bestellen

Bestel razendsnel met onze inOne bestelbox. Hier vindt u ons complete assortiment, uw persoonlijke bestellijst en alle nodige productinformatie.

Home

Weekaanbiedingen

Peulen, snijbonen en haricots verts, deze week verrassend voordelig! Deze peulvruchten zijn de perfecte keuze voor een gezonde en smaakvolle maaltijd. Knapperig van textuur en mild van smaak. Perfect om te serveren als bijgerecht,
in een roerbakschotel of salade.

Foodprofessionals
Inspiratie
Bij Heerkens Vers zetten we ons dagelijks in om verser dan verse groenten te leveren. Optimaal inspelend op de wensen en behoeften van u als foodprofessional.
Inspiratie
Lente
Een nieuw seizoen betekent: nieuwe inspiratie!
Over Heerkens
Dank voor uw bestelling...
...we zijn al onderweg! Met regelmaat vragen we onze klanten naar hun tevredenheid over onze service. Vaak krijgen we dan een compliment over onze snelle levertijden en de bestelbetrouwbaarheid. Dat verheugt ons!
Kwaliteit
Kwalitet & voedselveiligheid
Bij Heerkens Vers vinden we schoon en hygiënisch werken erg belangrijk. Download hier ons FSSC22000 certificaat.
salades
Om je vingers bij af te likken
Wat is er lekkerder op een warme zomerdag dan een frisse rauwkostsalade? Gebruik onze verschillende kant-en-klare salades en rauwkosten om je gasten te verrassen én verwennen. Zet kleur op tafel en geef sfeer aan zomerse borrels, barbecues of bedrijfsfeestjes!
Vergroot je marge
Bulkverpakkingen
Alles is duurder geworden, tijd om eens kritisch naar je menukaart te kijken! Door slim in te kopen kun je besparen op je inkoopkosten. Pas je menukaart zo aan dat je niet hoeft te kiezen voor verpakkingen van 1 kg maar voor onze bulkverpakkingen van 3, 5 of 10 kg, net zo lekker en stukken voordeliger!

© Copyright Heerkens Groente en Fruit 2024

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, volg onze facebookpagina