Onze klanten

Onze klanten

De klanten van Heerkens zijn divers, één ding hebben ze wel met elkaar gemeen het zijn allen foodprofessionals die de voorkeur geven aan verser dan vers én de allerbeste kwaliteit groente en fruit. Wij leveren alles dagvers op het gebied van aardappelen, groente en fruit. Dit variëert van onbewerkte producten tot bewerkte producten. Waar nodig nemen wij de mise en place uit handen, alles naar wens van de chefkok. Bewerkt u het liever zelf, geen probleem wij leveren natuurlijk ook onbewerkte groenten en fruitsoorten.
Restaurants
Ons uitgebreide assortiment zorgt ervoor dat elk restaurant, van eetcafé tot sterrenrestaurant wordt voorzien in de gewenste vers producten in de allerbeste kwaliteit.
Lunchrooms
Alle gezonde ingrediënten om een heerlijke verse lunch te bereiden hebben we in huis. Naar uw wens snijden, mixen, wassen en portioneren wij alles op maat.
Snackbars
Gesneden uien een frisse salade of verse friet. Elke dag vers geleverd.
Instellingskeuken
Aan grootkeukens leveren wij diverse panklare producten. Bewerkt of onbewerkt, alles om het zo makkelijk - en lekker - mogelijk te maken om grote partijen te verwerken. En gezond eten staat daarbij voorop!
Cateraars
Elk feest of evenement is anders. Wij denken graag mee over de invulling hiervan. Of het nu gaat om gezonde hapjes of een uitgebreid buffet. Ons assortiment is zo veelzijdig dat het altijd een ‘feest’ is.
Bedrijfskantines
Verminder ziekteverzuim en bevorder de gezondheid van de medewerkers. Gezonde voeding is daar ook een onderdeel van. En deze gezonde voeding kunnen wij leveren. Bied uw werknemers elke dag vers fruit, een gezonde smoothie of een gezonde salade aan en u zult zien dat dit resultaat heeft.

© Copyright Heerkens Groente en Fruit 2024

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, volg onze facebookpagina