Een kijkje in onze keuken...

Een kijkje in onze keuken...

Heeft u als foodprofessional altijd al eens willen weten hoe we bij Heerkens groente en fruit elke dag opnieuw honderden groente- en fruitbestellingen verwerken? Op maat en smaak, naar wens van de klant? Van (sterren)restaurant tot bedrijfsrestaurant. Van zorginstelling tot foodformule?

Graag nodigen wij u uit voor een persoonlijke rondleiding in ons bedrijf. Zodat u met eigen ogen kunt zien hoeveel soorten groenten en fruit wij verwerken en distribueren. Hoe we daarbij de kwaliteit bewaken. Hoe we in onze snijkeuken een variatie aan bewerkingen kunnen uitvoeren, geportioneerd naar behoefte van elke klant. En hoe we aan de hand van een strakke planning dagelijks vers verrassend zijn voor honderden foodprofessionals.

Inspiratie voor uw menukaart?

Wilt u tips en suggesties over de toepassing van nieuwe (seizoens)groenten op uw menukaart? Graag adviseren wij u over de mogelijkheden.

Bent u geïntereseerd? Aarzal niet en stuur even een mail naar Heerkens groente en fruit - info@heerkensagf.nl. Natuurlijk is een telefoontje ook goed - 0412-611383.

PS. Lijkt het u leuk om met een aantal collega's te komen? Ook dat kan natuurlijk.

 

Gert-Jan Heerkens

 

© Copyright Heerkens Groente en Fruit 2024

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, volg onze facebookpagina