Onze belofte aan u

Onze belofte aan u

Vers Verrassend Heerkens. Een belofte die we alleen maar kunnen waarmaken door ons uiterste best te doen. Elke dag weer. Voor restaurants, bistro’s, lunchrooms, sportkantines, cateraars en instellingskeukens. Ofwel dé foodprofessional die streeft naar de allerbeste kwaliteit groente en fruit. Om ervoor te zorgen dat we onze belofte aan u niet vergeten, hebben we een visie, missie en kernwaarden geformuleerd. Dat is waar we voor staan en waar we voor gaan.

Meer weten over ons?

Visie

Heerkens Vers is dé groente- en fruitspecialist in foodservice. Een betrouwbare partner in dagverse kwaliteitsproducten. Onze passie, innovatie én kracht in maatwerk, maakt ons iedere dag 'vers verrassend'!

Missie

Heerkens Vers wil als toonaangevende groente- en fruitspecialist foodprofessionals ontzien in de huidige 24-uurs economie en helpen bij het maken van bewuste keuzes. Wij streven ernaar op een duurzame manier bij te dragen aan een gezondere leef- en werkomgeving en tevens als deskundige partij te blijven inspireren in het digitale tijdperk. 

Kernwaarden

Puur

"What you see is what you get." Zoals het hoort en zou moeten zijn!

Kwaliteit

Elke dag streven naar de hoogst haalbare kwaliteit in alles wat we doen is voor ons een vanzelfsprekendheid.

Flexibel

Ad hoc schakelen en veerkracht zit in onze identiteit. Wij leveren maatwerk van A tot Z.

Persoonlijk

Bij Heerkens Vers kennen we je graag persoonlijk. We zijn een betrokken organisatie met korte lijnen én grote hulpvaardigheid

Inspirerend

Wij hebben passie voor groente & fruit en dat delen wij het liefst met iedereen! Wij inspireren dan ook graag met de allernieuwste innovaties en mogelijkheden voor de meest creatieve gerechten. 

© Copyright Heerkens Groente en Fruit 2024

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, volg onze facebookpagina