Dagelijks vers voor u bewerkt en verpakt, wel zo handig.

Dagelijks vers voor u bewerkt en verpakt, wel zo handig.

Door te kiezen voor het voorbewerken van groente en fruit, kunnen we veel werk uit handen nemen en uw keuken ontlasten. Alles wordt hygiënisch verwerkt, netjes verpakt en geëtiketteerd volgens de FSSC 22000 regelgeving. In onze eigen hypermoderne productiekeuken verwerken wij dagelijks allerlei soorten groenten tot verschillende eindproducten. Van soepgroenten, wokgroenten tot zelfs uw eigen samengestelde salademix. Uw vraag zet ons in actie. Geef uw wensen door en wij gaan er mee aan de slag, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Vraag over assortiment?

Bewerkt vers

Aardappel
Gewassen, geschild, gesneden in schijfjes, partjes, blokjes of stiftjes. Zelfs puree of gratin, het kan allemaal. In ons assortiment hebben we verschillende soorten aardappelen, zoals onder andere Nicola, Kriel, Grillpoffers, Zoete aardappel en Roseval. Geef ons uw wensen door en wij zorgen ervoor dat het direct voor u op maat wordt verwerkt en afgeleverd.
Groentemix
Van soepgroente tot wokgroente en van mosselgroente tot ratatouille. We hebben een groot aanbod met diverse samenstellingen. Grove gesneden of juist extra fijn. In blokjes, schijfjes of stiftjes, de mogelijkheden zijn eindeloos. Elke dag vers voor u bewerkt.
Fruitmix
Van vers gesneden ananas tot complete verse fruitsalades en fruitspiezen. Met onze gespecialiseerde machines, speciaal voor het bewerken van diverse fruitsoorten zijn wij in staat om elke dag vers gesneden fruit aan te bieden. Alles wordt volgens de juiste richtlijnen verpakt en geëtiketteerd om de houdbaarheid te waarborgen.
Slamix
Sla is lekker, gezond en fris. En uitstekend geschikt als hoofdingrediënt voor de meest uiteenlopende salades, als garnering, als lunch of bij het diner. Mix eens wat verschillende slasoorten om te variëren. Wij hebben een aantal standaard gemixte slasoorten in ons assortiment. Liever een andere samenstelling? Geef het ons door en wij mixen de slasoorten voor u op maat!
Rauwkost
In ons assortiment hebben we momenteel meer dan veertig soorten rauwkostmixen. Deze worden dagelijks vers voor u gesneden en verpakt. Met of zonder dressing. Ideaal om te gebruiken als garnering of te serveren als bijgerecht.

© Copyright Heerkens Groente en Fruit 2024

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, volg onze facebookpagina