Klantvoordeel

Klantvoordeel

Als klant van Heerkens Vers profiteert u in de eerste plaats van een gevarieerd assortiment groenten en fruit. Van de allerbeste kwaliteit. Zodat u daar geen omkijken aan heeft. Maar we doen meer. Zo streven we ernaar om u zoveel mogelijk te ontzorgen. Door mee te denken over aanlevering. Door mee te denken over verwerking, portionering en verpakking. En door mee te denken over hoe u verrassend voor de dag kunt komen met groenten en fruit op uw menukaart.
Het voordeel van een goede prijs

Als loyale klant profiteert u bij Heerkens Groenten en Fruit natuurlijk van een aantrekkelijke prijs. Afhankelijk van uw wensen over assortiment, bewerking en leveringsfrequentie, garanderen wij u een prijs die een gunstig effect heeft op uw brutomarge.

Het voordeel van een slimmer werken

Een goede voorbereiding is het halve werk. Het is dan ook geen wonder dat vele gerenommeerde koks ons het werk laten doen. In onze eigen keuken wassen, snijden, bewerken en portioneren we de groenten en fruit naar wens en voorkeur van de klant. En dat scheelt.

Het voordeel van actuele informatie

Via onze website, email nieuwsbrief en seizoenskrant houden we u op de hoogte van interessante ontwikkelingen die iets met groenten en fruit te maken hebben. Het doel daarvan? Om uw vakkennis op peil te houden, maar ook om uw creatieve geest te prikkelen voor nieuwe verrassende groente- en fruittoepassingen. Meld u direct aan voor onze nieuwsbrief.

Online bestelgemak

Middels onze bestelbox, heeft u de mogelijkheid om 24 uur per dag uw bestelling door te geven, tot zelfs diep in de nacht. Wij gaan in de vroege ochtend al aan de slag om alle versbestellingen te verwerken. Alle producten wordt elke dag vers voor u gesneden, gewassen, geportioneerd en verpakt, alles volgens de juiste kwaliteitsrichtlijnen. En niet geheel onbelangrijk, alle producten worden voor verpakking gecontroleerd op kwaliteit, want dat vinden wij het allerbelangrijkste!  

© Copyright Heerkens Groente en Fruit 2024

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, volg onze facebookpagina