Horeca leverancier groente- en fruit

Horeca leverancier groente- en fruit

Heerkens Vers levert al meer dan 20 jaar lang het lekkerste groente en fruit aan restaurants, lunchrooms, cateraars en andere foodprofessionals in de horeca. Van eetcafés tot sterrenrestaurants en van snackbars tot bistro's. Stuk voor stuk horecabedrijven die de voorkeur geven aan de allerbeste kwaliteit groente en fruit. Ervaar het gemak om te bestellen bij Heerkens Vers, geef 24 uur per dag eenvoudig uw bestelling door via onze bestelapp. Wij helpen graag in de voorbewerking zoals het wassen, snijden, portioneren en verpakken. De kwaliteit kunnen we garanderen dankzij onze hypermoderne machines en een betrokken team van medewerkers die elke groente- en fruitbestelling met zorg en snelheid verwerken, verpakken en uitleveren. Elke dag weer.
AGF horeca groothandel

Heerkens Vers is een agf groothandel met een breed en diep assortiment speciaal afgestemd op de horeca. Met meer dan 1.000 verschillende vers producten hebben we voor alle chefkoks een aantrekkelijk assortiment, naar wens op maat gesneden en verpakt. 

Bestellen kan tot diep in de nacht, 24 uur per dag. In ons bestelsysteem krijg u inzicht in ons assortiment, onze aanbiedingen en actuele prijzen. Om het nog makkelijker te maken is het zelfs mogelijk om een bestellijst toe te voegen. 

Assortiment

Van aardbei tot zuurkool en van asperge tot zeekraal, wij leveren een groente- en fruitassortiment van a tot z. In de allerbeste verskwaliteit, zodat u als foodprofessional in de horeca alle vrijheid heeft om uw culinaire creativiteit maximaal te benutten. Wij stimuleren het eten van seizoensgroente en fruit, want "wat je vers haalt is lekker". Dat is onze stelregel. En vers is pas echt vers als je het dichtbij haalt. Daarom vertrouwen we voor ons kernassortiment groenten en fruit op een aantal geselecteerde kwaliteitskwekers in de buurt. Ook hebben wij meer dan 80 verschillende producten in ons assortiment die PlanetProof gecertificeerd zijn.

Bekijk ons assortiment

Mise en place horeca

Wij nemen graag werk uit handen om uw horeca keuken te ontlasten. Van soepgroente tot wokgroente en van mosselgroente tot ratatouille, we hebben een groot aanbod met diverse samenstellingen. Grof gesneden of juist extra fijn. In blokjes, schijfjes of batons. Geef uw wensen door en wij gaan er mee aan de slag. Alles wordt hygienisch verwerkt, netjes verpakt en geëtiketteerd volgens de FSSC22000 regelgeving. Door te kiezen voor voorbewerkte producten kunnen wij veel werk uit handen nemen. 

Bekijk ons assortiment

Koelvers transport

Vandaag besteld, tot diep in de nacht, morgen vers bij u. En als het moet, dan maken we er een dagspoedje van. Of het nu gaat om één locatie of meerdere locaties in de verre regio. Dankzijn ons koelvers transport wordt uw bestelling in perfecte staat afgeleverd. 

 

Altijd al eens willen weten hoe we bij Heerkens elke dag opnieuw honderden groente- en fruitbestellingen verwerken? Op maat en smaak en naar wens van de klant? Van (sterren)restaurant tot bedrijfscatering? Van zorginstelling tot foodformule? Graag nodigen wij u uit voor een persoonlijke rondleiding in ons bedrijf, zodat u met eigen ogen kunt zien hoeveel soorten groente- en fruit wij verwerken en distribueren. Hoe we daarbij de kwaliteit bewaken en hoe we volgens een strakke planning dagelijks vers verrassend zijn voor verschillende foodprofessionals. Aarzel niet en neem contact met ons op. 

© Copyright Heerkens Groente en Fruit 2024

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, volg onze facebookpagina