Food professionals

Food professionals

Bij Heerkens Vers zetten we ons dagelijks in om verser dan verse groenten te leveren. Optimaal inspelend op de wensen en behoeften van u als foodprofessional. Door een ongekende grote keuze van verwerkte en verpakte groente en fruit zoals dat voor u het gemakkelijkst is. Maar we gaan verder dan dat. Want graag willen we u ook inspireren. Met vers verrassende tips, suggesties en adviezen. Hou daarom onze website en nieuwsbrief in de gaten.
Boerenkool
We hebben weer boerenkool!
Seizoen
Herfstmagazine
Ons nieuwe herfstmagazine is uit! Boordevol herfstinspirattie! Benieuwd? Klik hieronder op de link en bekijk het magazine online.
Seizoen
Stoofperen seizoen!
We hebben weer Gieser Wildeman stoofperen, onbewerkt, geschild of gestoofd.
Nieuws!
Paprika's
Heerkens Vers is nu ook On the way to PlanetProof voor paprika rood klasse 1, paprika groen klasse 1 en paprika geel klasse 1. Naar verwachting verkrijgbaar met het keurmerk tot oktober.
Nieuw!
Nederlandse zwarte vanille
De vanille wordt met de hand geplukt, de rijping gaat verder in de speciale rijpkasten. De vanille peulen zijn rijk aan merg met een instense vanillesmaak. Zeker het proberen waard!
Nieuw!
100% Natuurlijke kleurpoeders
Maak kennis met onze 100% natuurlijke kleurpoeders gemaakt van fruit of planten. Verkrijgbaar in alle kleuren van de regenboog.
De zomer dient zich aan, fijn! Tijd om de menukaart weer een zomerse oppepper te geven! Wil je tips of kunnen wij je helpen in de voorbewerking van groenten en fruit? Laat het ons weten, wij denken graag met je mee.
Nieuw!
Proef de Lente!
Ons nieuwe voorjaarsmagazine is uit! De tijd van asperges, Pasen en Moederdag breekt weer aan. Tijd om de menukaart weer een voorjaars oppepper te geven!
Inspiratie
Wintermagazine
We maken ons al weer klaar voor het winterseizoen en de feestdagen. Advies nodig voor jouw menukaart? Neem contact met ons op, wij denken graag met je mee!
Nordic cuisine
Scandinavische keuken
Najaar
Herfst magazine
Ons nieuwe herfst magazine is uit! Boordevol inspiratie voor het najaar.
Nieuw!
Zoete aardappel paars
Nieuw in ons assortiment: Zoete aardappel paars!
Inspiratie
Zomermagazine
Boordevol inspiratie voor een smaakvolle zomer!
Smaakvol en kruidig
Indiase keuken
De Indiase keuken is verrassend veelzijdig. Wij laten je kennis maken met een aantal traditionele Indiase gerechten.
Ervaar het gemak!
Verse vruchtenpuree
Maak kennis met onze verse vruchtenpurees, gemaakt van rijp vers fruit!
Nieuw
Koppert Cress lanceert: Moai Caviar!
Ziltig, waterig, gel-achtig. Moai Caviar is een eetbaar zeewier met kleine belletjes op stelen, die doen denken aan een klein trosje druiven of viskuit. De bubbels breken makkelijk op je tong, waardoor een licht zoute smaak van zuidelijke zee-frisheid vrijkomt.
Decoratief
Mini groenten, Maxi smaak!
Een absolute topper in de horeca: mini groenten! Net zo smaakvol, maar dubbel zo decoratief! In ons assortiment hebben we inmiddels een aantal verschillende soorten. En ook in het najaar hebben we een aantal heerlijke varianten zoals o.a. de mini patissons, mini meiraap, mini prei en mini pastinaak.
Vers van dichtbij
Klootwijk Specialties
Verse, eerlijke en duurzame producten!
Uitnodiging
Persoonlijke rondleiding
Heeft u als foodprofessional altijd al eens willen weten hoe wij werken?
Nieuw!
Cuzco Leaves
Cuzco Leaves is een blad met komkommersmaak!

© Copyright Heerkens Groente en Fruit 2021

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, volg onze facebookpagina