Food professionals

Food professionals

Bij Heerkens Vers zetten we ons dagelijks in om verser dan verse groenten te leveren. Optimaal inspelend op de wensen en behoeften van u als foodprofessional. Door een ongekende grote keuze van verwerkte en verpakte groente en fruit zoals dat voor u het gemakkelijkst is. Maar we gaan verder dan dat. Want graag willen we u ook inspireren. Met vers verrassende tips, suggesties en adviezen. Hou daarom onze website en nieuwsbrief in de gaten.
Doe je ook mee?
Nationale Groente- en Fruitdag!
We kunnen niet zonder groente- en fruit. Zeker nu! Bananen, avocado’s, gember, sinaasappel, spinazie, broccoli, stuk voor stuk vitaminebommetjes die bijdragen aan een sterk immuunsysteem. Maar hoe kun je er voor zorgen dat je meer groente- en fruit binnenkrijgt? Lunch met verse groente en fruit, smakelijk & super gezond.
Nieuw!
Herfst magazine
Ons nieuwe herfst magazine is uit! Laat je inspireren door al het moois wat de herfst te bieden heeft!
Seizoen gestart
Spruiten
We hebben weer Hollandse spruiten beschikbaar! Kleine mini kooltjes die op veel verschillende manieren te bereiden zijn. Koken, wokken, in een ovenschotel of maak er een overheerlijke stamppot van. De smaak is wat bitter, waardoor deze groente niet bij iedereen geliefd is.
Exclusief verkrijgbaar bij Heerkens
Vet lekker!
De Pieperz aardappel heeft een perfecte droge stof verdeling. Zo blijven de Pieperz frieten na het bakken romig van binnen en krokant van buiten. De frieten worden gesneden op 12 mm dikte. Zo blijven ze lang krokant en warm. Ook ideaal voor de bezorging dus!
Nieuw
Koppert Cress lanceert: Moai Caviar!
Ziltig, waterig, gel-achtig. Moai Caviar is een eetbaar zeewier met kleine belletjes op stelen, die doen denken aan een klein trosje druiven of viskuit. De bubbels breken makkelijk op je tong, waardoor een licht zoute smaak van zuidelijke zee-frisheid vrijkomt.
Nieuwe oogst!
Peren
De nieuwe oogst peren is er weer! De Conference en de Doyenne du Comice peren zijn heerlijke handperen, lekker sappig en friszoet van smaak. De Gieser Wildeman en de St. Remy peren zijn echte stoofperen en ongekookt niet geschikt voor consumptie.
Nieuwe oogst
Appels
We hebben weer nieuwe oogst Elstar, Jonagold en Golden Delicious appels!
Seizoenskrant
Ons nieuwe zomermagazine is uit!
Recept
Valentijn dessert
Exclusief voor Heerkens Vers presenteert chef-kok Ritchie Jansen van Auberge de Veste een verrassend Valentijn dessert!
Seizoenskrant
Onze nieuwe seizoenskrant is uit!
Trend 2020!
Tahoe & Tempeh
2020 wordt hét jaar van de vleesvervangers!
Trends
Foodtrends 2020
Komend jaar staat met name in het teken van het klimaat, verduurzaming en het terugdringen van voedselverspilling. Maar wat is er nog meer 'booming' in 2020?
Kerstinspiratie
Kerstspecial
Alles voor een heerlijke Kerst!
Nieuw!
Pompoen steak
Nieuw in ons assortiment: pompoen steak (art. 3616). Flespompoen geschild zodat u het in plakken kunt snijden om een heerlijke pompoen steak te serveren. Grillen of in de oven met verse kruiden...heerlijk!
Decoratief
Mini groenten, Maxi smaak!
Een absolute topper in de horeca: mini groenten! Net zo smaakvol, maar dubbel zo decoratief! In ons assortiment hebben we inmiddels een aantal verschillende soorten. En ook in het najaar hebben we een aantal heerlijke varianten zoals o.a. de mini patissons, mini meiraap, mini prei en mini pastinaak.
Vers van dichtbij
Klootwijk Specialties
Verse, eerlijke en duurzame producten!
Nieuw!
Melissa Cress
Melissa Cress is een mooie, aromatische mix van muntsmaak en heeft, wanneer gekneusd, een subtiele citroengeur die doet denken aan citroen zeste.
Nieuw!
Maitake / Eikhaas
Al eens gehoord van een maitake of eikhaas? Dit is een prachtige grote zwam die je niet vaak tegenkomt in Nederland. In Azië, en met name Japan, is de maitake enorm populair.
Vers van dichtbij
Onze vaste champignonteler
Van Asseldonk Champignons…al jarenlang een begrip in Zijtaart en omstreken.
Gastblog
Is horeca Nederland ongastvrij voor vega's?
Horeca advies van Job Hoefs, oprichter van de Yellowstone Academy. Yellostone helpt horecabedrijven met online opleidingsprogramma's om het personeel op een gemakkelijke manier te trainen.
Nieuw
Vruchtenpuree
Geen fruit meer wassen, schillen, snijden en pureren met deze kant-en-klare vruchtenpuree!
Uitnodiging
Persoonlijke rondleiding
Heeft u als foodprofessional altijd al eens willen weten hoe wij werken?
'Beste groentegerecht'
door Ivo Tousain
Uitbreiding assortiment
Nieuwe groenten spiraal gesneden
We hebben ons assortiment spiraal gesneden groenten verder uitgebreid met gele biet, koolrabi, knolraap, zoete aardappel en vergeten groenten mix.
Recept
Groentebouillon
Door sterrenchef Niven Kunz
Recept
Bulgur met mais
Door sterrenchef Niven Kunz
Recept
Land en zee
Zilte groenten met aardappel, schorseneren, uien en vegetarische dashi
Nieuw!
Cuzco Leaves
Cuzco Leaves is een blad met komkommersmaak!
Masterclass
'Creatiever Vegetarisch'
Onlangs hebben we in samenwerking met Strijbosch grootkeukentechniek de Masterclass 'Creatiever Vegetarisch' georganiseerd.
Recept
Aardse smaken
Linzen Griekse Style, fetakaas en bieten.

© Copyright Heerkens Groente en Fruit 2019

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, volg onze facebookpagina