Food professionals

Food professionals

Bij Heerkens Vers zetten we ons dagelijks in om verser dan verse groenten te leveren. Optimaal inspelend op de wensen en behoeften van u als foodprofessional. Door een ongekende grote keuze van verwerkte en verpakte groente en fruit zoals dat voor u het gemakkelijkst is. Maar we gaan verder dan dat. Want graag willen we u ook inspireren. Met vers verrassende tips, suggesties en adviezen. Hou daarom onze website en nieuwsbrief in de gaten.
Winter
Ons nieuwe wintermagazine is uit! Boordevol inspiratie voor de feestdagen. Maak kennis met de maitake, vers geteeld op steenworp afstand van Heerkens Vers. En start het nieuwe jaar goed met vitamientjes! Lees het magazine online voor meer inspiratie...
Boerenkool
We hebben weer boerenkool!
Seizoen
Stoofperen seizoen!
We hebben weer Gieser Wildeman stoofperen, onbewerkt, geschild of gestoofd.
Nieuw!
Nederlandse zwarte vanille
De vanille wordt met de hand geplukt, de rijping gaat verder in de speciale rijpkasten. De vanille peulen zijn rijk aan merg met een instense vanillesmaak. Zeker het proberen waard!
Seizoen
Herfstmagazine
Ons nieuwe herfstmagazine is uit! Boordevol herfstinspirattie! Benieuwd? Klik hieronder op de link en bekijk het magazine online.
Nieuw!
100% Natuurlijke kleurpoeders
Maak kennis met onze 100% natuurlijke kleurpoeders gemaakt van fruit of planten. Verkrijgbaar in alle kleuren van de regenboog.
De zomer dient zich aan, fijn! Tijd om de menukaart weer een zomerse oppepper te geven! Wil je tips of kunnen wij je helpen in de voorbewerking van groenten en fruit? Laat het ons weten, wij denken graag met je mee.
Nieuw!
Proef de Lente!
Ons nieuwe voorjaarsmagazine is uit! De tijd van asperges, Pasen en Moederdag breekt weer aan. Tijd om de menukaart weer een voorjaars oppepper te geven!
Nordic cuisine
Scandinavische keuken
Nieuw!
Zoete aardappel paars
Nieuw in ons assortiment: Zoete aardappel paars!
Smaakvol en kruidig
Indiase keuken
De Indiase keuken is verrassend veelzijdig. Wij laten je kennis maken met een aantal traditionele Indiase gerechten.
Ervaar het gemak!
Verse vruchtenpuree
Maak kennis met onze verse vruchtenpurees, gemaakt van rijp vers fruit!
Nieuw
Koppert Cress lanceert: Moai Caviar!
Ziltig, waterig, gel-achtig. Moai Caviar is een eetbaar zeewier met kleine belletjes op stelen, die doen denken aan een klein trosje druiven of viskuit. De bubbels breken makkelijk op je tong, waardoor een licht zoute smaak van zuidelijke zee-frisheid vrijkomt.
Decoratief
Mini groenten, Maxi smaak!
Een absolute topper in de horeca: mini groenten! Net zo smaakvol, maar dubbel zo decoratief! In ons assortiment hebben we inmiddels een aantal verschillende soorten. En ook in het najaar hebben we een aantal heerlijke varianten zoals o.a. de mini patissons, mini meiraap, mini prei en mini pastinaak.
Vers van dichtbij
Klootwijk Specialties
Verse, eerlijke en duurzame producten!
Uitnodiging
Persoonlijke rondleiding
Heeft u als foodprofessional altijd al eens willen weten hoe wij werken?
Nieuw!
Cuzco Leaves
Cuzco Leaves is een blad met komkommersmaak!

© Copyright Heerkens Groente en Fruit 2021

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, volg onze facebookpagina