Food professionals

Food professionals

Bij Heerkens Vers zetten we ons dagelijks in om verser dan verse groenten te leveren. Optimaal inspelend op de wensen en behoeften van u als foodprofessional. Door een ongekende grote keuze van verwerkte en verpakte groente en fruit zoals dat voor u het gemakkelijkst is. Maar we gaan verder dan dat. Want graag willen we u ook inspireren. Met vers verrassende tips, suggesties en adviezen. Hou daarom onze website en nieuwsbrief in de gaten.
Ervaar het gemak!
Verse vruchtenpuree
Maak kennis met onze verse vruchtenpurees, gemaakt van rijp vers fruit!
Smaakvol en kruidig
Indiase keuken
De Indiase keuken is verrassend veelzijdig. Wij laten je kennis maken met een aantal traditionele Indiase gerechten.
Vers
Top 10 verse theekruiden!
Na water is thee de meest gedronken drank ter wereld. Varieer eens met verschillende verse kruiden melanges.
Seizoen
Asperges
Ben jij ook zo'n fan van asperges? Goed nieuws! We kunnen namelijk weer genieten van het witte goud.
Voorjaar
Magazine
Ons nieuwe voorjaarsmagazine is uit! Het aspergeseizoen staat in de startblokken en ook Pasen en moederdag staan weer voor de deur. Hét moment om weer extra uit te pakken met een heerlijke afhaal lunch, brunch of high tea?
Valentijnsdag
I love you berry much
Op zondag 14 februari is het Valentijnsdag! Laat jij je gasten ook thuis genieten?
Inspiratie
Kerstmagazine
Laat je inspireren!
Doe je ook mee?
Nationale Groente- en Fruitdag!
We kunnen niet zonder groente- en fruit. Zeker nu! Bananen, avocado’s, gember, sinaasappel, spinazie, broccoli, stuk voor stuk vitaminebommetjes die bijdragen aan een sterk immuunsysteem. Maar hoe kun je er voor zorgen dat je meer groente- en fruit binnenkrijgt? Lunch met verse groente en fruit, smakelijk & super gezond.
Nieuw!
Herfst magazine
Ons nieuwe herfst magazine is uit! Laat je inspireren door al het moois wat de herfst te bieden heeft!
Exclusief verkrijgbaar bij Heerkens
Vet lekker!
De Pieperz aardappel heeft een perfecte droge stof verdeling. Zo blijven de Pieperz frieten na het bakken romig van binnen en krokant van buiten. De frieten worden gesneden op 12 mm dikte. Zo blijven ze lang krokant en warm. Ook ideaal voor de bezorging dus!
Nieuw
Koppert Cress lanceert: Moai Caviar!
Ziltig, waterig, gel-achtig. Moai Caviar is een eetbaar zeewier met kleine belletjes op stelen, die doen denken aan een klein trosje druiven of viskuit. De bubbels breken makkelijk op je tong, waardoor een licht zoute smaak van zuidelijke zee-frisheid vrijkomt.
Seizoenskrant
Ons nieuwe zomermagazine is uit!
Recept
Valentijn dessert
Exclusief voor Heerkens Vers presenteert chef-kok Ritchie Jansen van Auberge de Veste een verrassend Valentijn dessert!
Seizoenskrant
Onze nieuwe seizoenskrant is uit!
Trend 2020!
Tahoe & Tempeh
2020 wordt hét jaar van de vleesvervangers!
Kerstinspiratie
Kerstspecial
Alles voor een heerlijke Kerst!
Nieuw!
Pompoen steak
Nieuw in ons assortiment: pompoen steak (art. 3616). Flespompoen geschild zodat u het in plakken kunt snijden om een heerlijke pompoen steak te serveren. Grillen of in de oven met verse kruiden...heerlijk!
Decoratief
Mini groenten, Maxi smaak!
Een absolute topper in de horeca: mini groenten! Net zo smaakvol, maar dubbel zo decoratief! In ons assortiment hebben we inmiddels een aantal verschillende soorten. En ook in het najaar hebben we een aantal heerlijke varianten zoals o.a. de mini patissons, mini meiraap, mini prei en mini pastinaak.
Vers van dichtbij
Klootwijk Specialties
Verse, eerlijke en duurzame producten!
Nieuw!
Melissa Cress
Melissa Cress is een mooie, aromatische mix van muntsmaak en heeft, wanneer gekneusd, een subtiele citroengeur die doet denken aan citroen zeste.
Nieuw!
Maitake / Eikhaas
Al eens gehoord van een maitake of eikhaas? Dit is een prachtige grote zwam die je niet vaak tegenkomt in Nederland. In Azië, en met name Japan, is de maitake enorm populair.
Uitnodiging
Persoonlijke rondleiding
Heeft u als foodprofessional altijd al eens willen weten hoe wij werken?
Uitbreiding assortiment
Nieuwe groenten spiraal gesneden
We hebben ons assortiment spiraal gesneden groenten verder uitgebreid met gele biet, koolrabi, knolraap, zoete aardappel en vergeten groenten mix.
Recept
Groentebouillon
Door sterrenchef Niven Kunz
Recept
Bulgur met mais
Door sterrenchef Niven Kunz
Recept
Land en zee
Zilte groenten met aardappel, schorseneren, uien en vegetarische dashi
Nieuw!
Cuzco Leaves
Cuzco Leaves is een blad met komkommersmaak!
Masterclass
'Creatiever Vegetarisch'
Onlangs hebben we in samenwerking met Strijbosch grootkeukentechniek de Masterclass 'Creatiever Vegetarisch' georganiseerd.
Recept
Aardse smaken
Linzen Griekse Style, fetakaas en bieten.

© Copyright Heerkens Groente en Fruit 2019

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, volg onze facebookpagina