Food professionals

Food professionals

Bij Heerkens Vers zetten we ons dagelijks in om verser dan verse groenten te leveren. Optimaal inspelend op de wensen en behoeften van u als foodprofessional. Door een ongekende grote keuze van verwerkte en verpakte groente en fruit zoals dat voor u het gemakkelijkst is. Maar we gaan verder dan dat. Want graag willen we u ook inspireren. Met vers verrassende tips, suggesties en adviezen. Hou daarom onze website en nieuwsbrief in de gaten.
Kom je ook?
Chefs Food Summer Festival
Op 6 mei organiseert Chefs Culinar een super tof Food Festival! Heerkens Vers zal hierbij aanwezig zijn. Kom je onze stand bezoeken? Meld je dan aan voor het Chefs Food Summer Festival op 6 mei. Wat mag je verwachten? Breng een bezoekje aan de grill area, neem deel aan een masterclass of workshop, doe inspiratie op en blijf lekker hangen voor de gezelligheid. Bekijk het programma hier en meld je aan!
Lente inspiratie
Ons nieuwe lente magazine is uit!
Nieuwe verrassende en verfrissende smaken!
Ondergronds mysterie
Truffels
Wij brachten een bezoek aan gepassioneerd truffelspecialist Jesse. Recent heeft hij een truffelbos aangelegd in Nederland, een ambitieus en riskant project. Truffels van Nederlandse bodem zijn tot nu toe namelijk een zeldzaamheid gebleken. Of het experiment een succes wordt, weten we pas over een paar jaar. Meer weten over truffels en dit experiment? Lees het hele artikel online in het magazine.
Ons experiment
ChatGPT
ChatGPT is hot, maar wat kun je er eigenlijk mee? Chef Geneal ging op onderzoek uit! Hij vroeg ChatGPT een feestelijk vegetarisch hoofdgerecht te bedenken met een aantal ingredi├źnten. Benieuwd wat hieruit is gekomen en wat Geneals bevindingen zijn? Lees het in het magazine.
Op bezoek
Zonneheerdt: wortel- en bietenteler
Voor het wintermagazine gingen we op bezoek bij Zonneheerdt, wortel- en bietenteler. Eigenaar Martin Topper vertelde ons alles over wortels en bieten. Wist je bijvoorbeeld dat wortels van oorsprong helemaal niet oranje zijn, maar juist paars? Meer weten? Lees het ons magazine.
Op bezoek
LOTS
Voor het magazine gingen we in gesprek met eigenaresse Britt Vissers over haar drive, menukaart en de toekomst. Benieuwd naar het hele artikel? Bekijk het in ons magazine!
Winterinspiratie!
Ons nieuwe wintermagazine is uit
Nieuw seizoen, nieuwe inspiratie!
Nieuwe oogst
We hebben weer nieuwe oogst Elstar & Goudreinet appels, heerlijk fris en knapperig!
Nieuwe oogst peren
We kunnen weer genieten van nieuwe oogst Conference peren!
Voorjaar
Spring is in the air!
Tijd om te genieten van de eerste zonnestralen en natuurlijk van heerlijke, verse groenten en fruit. En dat is precies waar ons nieuwe magazine om draait. Boordevol inspiratie, tips en recepten om het beste uit het seizoen te halen. Laat je inspireren door de smaken van het seizoen!
Raapstelen
Het seizoen is weer gestart! Artikelnummer 100001
Borage bloem
We hebben weer borage bloemen in ons assortiment! Deze bloem staat ook wel bekend als komkommerkruid, lekker fris van smaak! Artikelnummer:5330
Winter
Ons nieuwe wintermagazine is uit! Boordevol inspiratie voor de feestdagen. Maak kennis met de maitake, vers geteeld op steenworp afstand van Heerkens Vers. En start het nieuwe jaar goed met vitamientjes! Lees het magazine online voor meer inspiratie...
Nieuw!
Nederlandse zwarte vanille
De vanille wordt met de hand geplukt, de rijping gaat verder in de speciale rijpkasten. De vanille peulen zijn rijk aan merg met een instense vanillesmaak. Zeker het proberen waard!
Nieuw!
100% Natuurlijke kleurpoeders
Maak kennis met onze 100% natuurlijke kleurpoeders gemaakt van fruit of planten. Verkrijgbaar in alle kleuren van de regenboog.
Seizoen
Herfstmagazine
Ons nieuwe herfstmagazine is uit! Boordevol herfstinspirattie! Benieuwd? Klik hieronder op de link en bekijk het magazine online.
Nordic cuisine
Scandinavische keuken
De zomer dient zich aan, fijn! Tijd om de menukaart weer een zomerse oppepper te geven! Wil je tips of kunnen wij je helpen in de voorbewerking van groenten en fruit? Laat het ons weten, wij denken graag met je mee.
Nieuw!
Zoete aardappel paars
Nieuw in ons assortiment: Zoete aardappel paars!
Smaakvol en kruidig
Indiase keuken
De Indiase keuken is verrassend veelzijdig. Wij laten je kennis maken met een aantal traditionele Indiase gerechten.
Inspiratie
Herfstmagazine
Een nieuw seizoen betekent nieuwe inspiratie! Tijd om te genieten van de herfst en natuurlijk van heerlijke, verse groenten en fruit. En dat is precies waar ons nieuwe magazine om draait. Boordevol inspiratie, tips en recepten om het beste uit het seizoen te halen. Laat je inspireren door de smaken van het seizoen!
Nieuw
Koppert Cress lanceert: Moai Caviar!
Ziltig, waterig, gel-achtig. Moai Caviar is een eetbaar zeewier met kleine belletjes op stelen, die doen denken aan een klein trosje druiven of viskuit. De bubbels breken makkelijk op je tong, waardoor een licht zoute smaak van zuidelijke zee-frisheid vrijkomt.
Vers van dichtbij
Klootwijk Specialties
Verse, eerlijke en duurzame producten!
Uitnodiging
Persoonlijke rondleiding
Heeft u als foodprofessional altijd al eens willen weten hoe wij werken?
Nieuw ons assortiment!
Koppert Cress lanceert een exclusief assortiment aan premium kwaliteit algenpoeders!

┬ę Copyright Heerkens Groente en Fruit 2024

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, volg onze facebookpagina