Terugkijken met trots!

Terugkijken met trots!

Hiep, hiep, hoera! We bestaan 20 jaar. Een moment om eens een welgemeend dankjewel te zeggen tegen alle klanten. De nieuwste klanten, die kiezen voor het vers verrassende assortiment van Heerkens Groente en Fruit. Maar vooral ook een dankjewel voor onze vertrouwde en trouwe klanten. Die ons al zo lang kennen en ervoor zorgen dat ook wij kunnen groeien en blijven vernieuwen. En het zijn er inmiddels heel wat. En natuurlijk ook een groot dankjewel ook voor onze medewerkers. Want wat zouden we zijn zonder hen?
HEERKENS GROENTE EN FRUIT IN VOGELVLUCHT
1995

Groente en Fruit zit in de genen bij Heerkens Groente en Fruit. Want hoewel Gert-Jan en Mariëlle Heerkens in 1999 starten met hun groothandel, was het vader Harry die in 1965 startte als zelfstandig venter in groente en fruit. Enkele jaren na zijn start werd de eerste winkel geopend, samen met Bets.

1999

Inkoop en verkoop van groente en fruit? Gert-Jan leert het terwijl hij nog kind is. Het is dan ook geen wonder dat hij in 1999 samen met zijn vrouw Mariëlle start met de groothandel Heerkens Groente en Fruit. De start krijgt fysiek vorm met de bouw van een nieuwe snijkeuken en magazijn op het bedrijventerrein in Nistelrode. En een nieuwe vrachtauto.

 

2011

Inzet en ambitie gaan hand in hand bij Gert-Jan en Mariëlle. Meer en meer klanten vertrouwen op de verse en gesneden groente en fruit van Heerkens. Uitbreiding is gewenst. De aankoop van het naastgelegen pand is een logische stap om de groei te kunnen realiseren.

 

2015

Als het beter kan, dan moet je het beter doen. Dat is een stelregel van Gert-Jan. Vernieuwingen in de snijkeuken zijn gewenst, en opnieuw is er ruimte nodig om het logistieke proces slimmer en beter te kunnen uitvoeren. Er wordt ruimte gekocht en er vindt een rigoureuze verbouwing plaats met een compleet nieuwe snijkeuken. 

2019

Het is twintig jaar geleden sinds de start. Heerkens Groente en Fruit is uitgegroeid tot een serieus bedrijf. Werk biedend aan een kleine 90 medewerkers. Uitgerust met een moderne efficiënte snijkeuken. Een logistiek magazijn dat op rolletjes loopt. Een transportafdeling die elke dag honderden klanten belevert van het beste dat vers te bieden heeft.

© Copyright Heerkens Groente en Fruit 2019

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, volg onze facebookpagina