Orderpicker / Magazijnmedewerker

Orderpicker / Magazijnmedewerker

Wij zijn momenteel op zoek naar een gedreven magazijnmedewerker met een hands-on mentaliteit. Ben jij flexibel, accuraat en schrik je niet terug voor fysieke arbeid en vroeg opstaan? Wil je graag deel uitmaken van een groeiend bedrijf waar toegewijd en met plezier wordt gewerkt? Aarzel dan niet en solliciteer direct!
Functieomschrijving

In de rol van magazijnmedewerker ben jij verantwoordelijk voor het zorgvuldig verzamelen van de juiste producten in de juiste hoeveelheden. Met grote precisie zorg je ervoor dat de bestelling op de correcte wijze wordt ingepakt. Jouw inspanningen dragen bij aan de ontvangst van volledige bestellingen door onze klanten.

Je dagelijkse taken omvatten onder andere het registreren van de gepickte producten en de gebruikte verpakkingsmaterialen. Nadat je de order hebt samengesteld, genereer je een pakbon en zorg je ervoor dat de volledige bestelling klaarstaat in de toegewezen koelcel. Vervolgens dragen onze chauffeurs zorg voor het verdere proces.

Wat wij verwachten:
  • Je bent parttime beschikbaar tot 32uur (uren en werktijden in overleg)
  • Je start je werkdag vanaf 5:30 uur
  • Je bent flexibel en proactief
  • Je werkt met nauwkeurigheid en precisie
  • Je hebt een doortastende werkhouding
  • Je hecht waarde aan kwaliteit en hygiëne
  • Affiniteit met groente en fruit is een pré

Kijk je uit naar een waardevolle samenwerking met Heerkens Vers? Laat ons dan weten waarom jij degene bent die we zoeken. Stuur je sollicitatiebrief en CV naar hr@heerkensvers.nl t.a.v. Mariëlle Heerkens. We kijken ernaar uit om van je te horen!

© Copyright Heerkens Groente en Fruit 2021

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, volg onze facebookpagina