Nieuwe spiraalgroenten!

Nieuwe spiraalgroenten!

Afgelopen jaar hebben we de spiraal gesneden groenten geïntroduceerd. Dat werd erg goed ontvangen door onze foodprofessionals. Het is niet alleen lekker, gezond en snel klaar, maar ook erg decoratief. Daarom hebben we besloten om het aanbod aan spiraal gesneden groenten verder uit te breiden met een aantal mooie seizoensproducten.
Groenten in de hoofdrol

Het tijdperk dat groenten voornamelijk als garnering werd gebruikt ligt definitief achter ons. Daar zijn wij als groente-ambassadeur natuurlijk heel blij mee. We zien ook bij onze klanten dat groenten een steeds prominentere rol vervullen op de menukaart. Een goede zaak. Toch blijft het natuurlijk een uitdaging hoe je groenten op een creatieve en verrassende wijze toepast in een actueel menu. Gelukkig zorgt de creativiteit van vele koks ervoor dat er verrassende mogelijkheden worden bedacht en toegepast.

 

Nieuwe machine

Dankzij de inzet van een nieuwe spirelli machine zijn we in staat om u een gevarieerd aanbod aan groentespaghetti te presenteren. Verwerkingsklaar voor u als foodprofessional. We presenteren dan ook graag een aantal nieuwe spiraal gesneden groenten.

Nieuw in ons assortiment
Zoete aardappel spiraal
Direct bestellen
Koolrabi spiraal
Direct bestellen
Knolraap spiraal
Direct bestellen
Gele biet spiraal
Direct bestellen
Vergeten groente spiraal
Direct bestellen

© Copyright Heerkens Groente en Fruit 2021

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, volg onze facebookpagina