Nieuw! Koppert Cress Algenpoeder

Nieuw! Koppert Cress Algenpoeder

Koppert Cress lanceert dit jaar een exclusief assortiment aan premium kwaliteit algenpoeders. Foodprofessionalsgebruiken algenpoeders vanwege de smaak, kleur en gezonde eigenschappen. Het poeder is zeer geschikt voor meerdere toepassingen en combinaties, van hartige gerechten tot zoete desserts. Met het nieuwe assortiment van Algae Powder Aventurine, -Emerald en -Gold ontstaan er talloze nieuwe mogelijkheden! Algen kunnen een belangrijke en duurzame vervanger worden van dierlijke eiwitten. Algen zouden ook helpen het lichaam te reinigen, extra energie te geven en het immuunsysteem te ondersteunen.

Algae Powder Aventurine

Algae Powder Aventurine begint met de bekende umami algen-smaak waarna deze overgaat in een licht zoetzure nasmaak. Algae Powder Aventurine is een bron van Omega 3 & 6 en is geschikt voor een veelheid aan toepassingen en combinaties, van hartige gerechten tot zoete desserts.

Algae Powder Emerald

Algae Powder Emerald valt op met een intense, donkere en aardse mosgroene kleur en zijn suikermaïsachtige smaak met lichtzure nasmaak.  

Algae Powder

Algae Powder Gold valt op door zijn unieke diepgele, goudachtige kleur. Het poeder heeft een complex smaakprofiel wat zoet begint, langzaam overgaat in umami en een zoetzure nasmaak heeft.

Algae Powder Emerald
Direct bestellen
Algae Powder Aventurine
Direct bestellen
Algae Powder Gold
Direct bestellen

© Copyright Heerkens Groente en Fruit 2024

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, volg onze facebookpagina