Masterclass 'Creatiever Vegetarisch'

Masterclass 'Creatiever Vegetarisch'

Verse ingrediënten? Verrassende smaken? Voor de meeste koks is dat de essentie van koken. Elke dag opnieuw. In de zoektocht naar authentiek, puur en gezond, worden groenten steeds belangrijker. Groenten spelen dan ook meer en meer een hoofdrol op de menukaart van het Nederlandse toprestaurant. Als restaurateur met ambitie wilt u natuurlijk op de hoogte blijven van de nieuwste culinaire trends.

Dat is precies de reden waarom we onlangs in samenwerking met Strijbosch grootkeukentechniek de Masterclass ‘Creatiever Vegetarisch’ hebben georganiseerd. Met als doel om te laten zien hoe u op een creatieve manier meer met groenten kunt doen. We hebben Chefkok Takis Panagakis bereid gevonden om zijn creativiteit en kennis met het bereiden en verwerken van groenten te delen. Takis demonstreerde een tweetal verrassende vegetarische gerechten.

Over Takis

Takis is één van de meestbelovende chefs van Nederland. Onlangs opende hij zijn eigen restaurant Elea in Rijswijk. Takis was in 2016 prijswinnaar 'Variatiechef' van het jaar waarbij hij door Jonnie Boer (Librije) werd geroemd om zijn groente rijk koken. Onlangs is restaurant Elea genomineerd voor beste groenterestaurant Benelux 2017!

Aardse smaken en peulvruchten
Bekijk hier het recept

© Copyright Heerkens Groente en Fruit 2021

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, volg onze facebookpagina