Dank voor uw bestelling, we zijn al onderweg!

Dank voor uw bestelling, we zijn al onderweg!

Met regelmaat vragen we onze klanten naar hun tevredenheid over onze service. Vaak krijgen we dan een compliment over onze snelle levertijden en de bestelbetrouwbaarheid. Dat verheugt ons!
Inkoop

We realiseren ons echter heel goed dat we dat vooral te danken hebben aan het geweldige teamwerk van versverwerkers in de productie, de orderpickers en de logistieke kampioenen. Want voordat uw bestelling bij ons de deur uitgaat zijn er vele stappen afgelegd. Zo dienen onze 'inkopers' ervoor te zorgen dat we aan uw wensen kunnen voldoen en het meer dan uitgebreide assortiment aan versproducten ook daadwerkelijk op voorraad hebben. Voor een aantrekkelijke prijs wel te verstaan. Iets dat in de 'wereld van vers' nog wel eens voor uitdagingen zorgt.

Orderwerking + Transport

De volgende stap is de orderverwerking, op basis van uw specifieke snijwensen. Na verwerking wordt het product op de juiste wijze verpakt volgens uw portioneringswensen. Weer een fase verder worden alle losse producten samengevoegd tot een complete en correcte klantbestelling waarna uitlevering via razendsnel transport plaatsvindt. En hoewel wij er bij Heerkens groente en fruit alles aan doen om de levertijden kort te houden, worden we door verkeersdrukte extra uitgedaagd om uw bestelling vliegensvlug bij u te krijgen. Niettemin streven we er elke dag opnieuw naar om bij ontvangst van uw bestelling te kunnen zeggen, dank voor uw bestelling, we zijn al onderweg.

© Copyright Heerkens Groente en Fruit 2024

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, volg onze facebookpagina