Auberge de Veste

Auberge de Veste

Exclusief voor Heerkens Vers laat chef-kok Ritchie Jansen van Auberge de Veste een bereiding zien van lavendel, yuzu en blauwe bessen. "Chocolade en bloemen zijn kenmerkend voor Valentijnsdag. De lavendel en blauwe bessen passen goed bij de witte chocolade in dit dessert." Auberge de Veste presenteert een blondie gemaakt van witte chocolade, macadamia en lavendel. Er komen viooltjes terug in de crumble, daarbij een blauwe bessen sorbet en een créme van Yuzu.
Over Auberge de Veste

"Bij Auberge de Veste willen we onze gasten verrassen met seizoensgebonden producten en gedurfde combinaties op een hoog niveau." Zowel eigenaar Ruben Coonen als chef-kok Ritchie Jansen maken graag gebruik van het kwalitatief goede assortiment van Heerkens Vers. "Bovendien is de service altijd goed. We hoeven maar te bellen en het wordt geregeld." 

 

Auberge de Veste is gevestigd in de binnenstad van 's-Hertogenbosch. Kenmerkend is het verrassingsmenu vanaf 39 euro met bijpassende wijnen. Ook dit jaar is Auberge de Veste bekroond met een felbegeerde Bib Gourmand.

 

Auberge de Veste, Uilenburg 2 te s-Hertogenbosch'.

© Copyright Heerkens Groente en Fruit 2021

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, volg onze facebookpagina