Asperges

Asperges

Ben jij ook zo'n fan van asperges? Goed nieuws! We kunnen namelijk weer genieten van het witte goud. De asperge is een echt seizoensproduct en vers gestoken natuurlijk het allerlekkerst! Wij hebben de eerste asperges al in huis. Onze asperges komen van Aspergekwekerij De Wit uit Mariaheide. De eerste teelt is uit kassen en tunnels. Na de eerste zonnestralen kunnen de asperges eind maart geoogst worden.
ONS ASSORTIMENT | De allerlekkerste asperges

In ons assortiment hebben we verschillende soorten asperges. A klasse, B klasse en C klasse. Geschil en ongeschild. Soepasperges, groene asperges en aspergeschillen. Kies voor elk gerecht het type asperge dat het beste past qua prijs en kwaliteit. Advies nodig? Laat het ons weten, wij denken graag met je mee. 

Asperges AA geschild | 20-28mm
Asperges A geschild | 16-20 mm
Soepasperges | inclusief schillen
Asperges B geschild | 12-16 mm
Aspergeschillen
Aspergetips mini
Asperges groen maat L
Asperges groen maat XL
Korenaar asperges
DE LEKKERSTE ASPERGE RECEPTEN

Een aspergegerecht serveren? Dat is een goed idee, veel mensen zijn er enorm fan van. Met asperges kun je alle kanten op van koken, wokken tot grillen op de barbecue. Ga voor traditioneel met een gekookt eitje, krieltjes en botersaus. Liever een keer wat anders? Kook de asperges eens in bietensap, de asperges worden pra. Of verwerk de asperges in een heerlijke frisse salade!

© Copyright Heerkens Groente en Fruit 2021

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, volg onze facebookpagina