Asperges

Asperges

Yes!! De eerste asperges zijn weer verkrijgbaar. Ieder jaar kijken we weer reikhalzend uit naar dit moment. Wij willen je dan ook graag laten weten dat onze vaste teler De Wit Asperges uit Mariaheide de eerste asperges gestoken heeft. Goed om te weten: t/m 1 mei hanteren wij dagprijzen, daarna gaan we over op vaste prijzen. Voor actuele prijzen neem contact met ons op of bekijk de prijzen via ons online bestelsysteem.
Assortiment

De lekkerste asperges van Brabant komen van De Wit asperges uit Mariaheide. Marc en Sandra de Wit hebben jarenlange ervaring in de aspergeteelt en dat proef je! Direct na de oogst worden de asperges in koud water gezet om de kwaliteit te waarborgen. Hierna gaan de asperges minimaal 6 uur in het water in de koeling, waardoor de asperges mooi wit blijven en de verfijnde smaak niet verloren gaat!

In ons assortiment hebben we verschillende soorten asperges. AA klasse, B klasse. Geschild of ongeschild. Soepasperges. Groene asperges. Aspergeschillen. Kies voor elk gerecht het type asperge wat er het beste bij past qua prijs en kwaliteit. Advies nodig? Laat het ons weten, wij denken graag met u mee.

Asperges AA geschild
Asperge soep geschild per kist
Aspergeschillen
Groene asperges L
Aspergetips mini
Asperge AA geschild kist

© Copyright Heerkens Groente en Fruit 2019

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, volg onze facebookpagina