Aardappelen

Aardappelen

Koken, bakken, pureren, stoven, poffen, frituren, het kan allemaal met deze traditionele Hollandse knol. Aardappelen zijn voedzaam en stevig. Er zijn verschillende soorten met elk hun eigen smaak en toepassingsmogelijkheden. Wij helpen u graag in de voorbewerking zoals het wassen, snijden, portioneren en verpakken. Of het nu gaat om aardappelschijfjes, partjes, blokjes, met of zonder schil, het kan allemaal. Advies nodig? Wij helpen u graag.
Roseval

De Roseval aardappel is een culinaire aardappel met een volle romige smaak. Deze rode vastkokende aardappel is perfect om in de schil te bakken, frituren of te grillen. Heerlijk met verse kruiden zoals rozemarijn. Maar ook ideaal om te verwerken in salades.  

Bekijk hier ons complete assortiment aardappelen > 

Bonken

Bonken zijn extra grote aardappelen. Door de omvang ook een ideale aardappel om verse friet van te maken. De aardappel is vrij vastkokend en licht kruimig.

Bekijk hier ons complete assortiment aardappelen

Laura

De Laura aardappel heeft een volle smaak en valt bij het koken niet uit elkaar en is ideaal om te bakken, uit de oven of om te verwerken in salades. De schil is rood en heeft diepgeel vruchtvlees.

Bekijk hier ons complete assortiment aardappelen > 

Santé

De Santé aardappel is ietswat kruimig en valt tijdens het koken iets uiteen. Onder andere geschikt om te koken, poffen en te pureren. Ook ideaal voor stamppotten en ovenschotels.  

Bekijk hier ons complete assortiment aardappelen > 

© Copyright Heerkens Groente en Fruit 2024

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, volg onze facebookpagina