Van Asseldonk champignons

Van Asseldonk champignons

Van Asseldonk Champignons…al jarenlang een begrip in Zijtaart en omstreken. Een familiebedrijf met passie voor champignons, witte champignons wel te verstaan. Elf jaar geleden heeft Gert-Jan van Asseldonk het stokje overgenomen van zijn ouders. Enkele jaren en wat verbouwingen later heeft het bedrijf nu ruim twintig medewerkers in dienst en worden er wekelijks zo’n 25 ton champignons geplukt.
Het geheim

“De perfecte combinatie van de juiste grondstof, het ideale klimaat en het goede plukmoment” dat is het geheim van het telen van de lekkerste champignons aldus Gert-Jan van Asseldonk. “Dat in combinatie met het hebben van korte lijnen met Heerkens zorgt ervoor dat de champignons ook écht vers zijn, en dat proef je! De champignons worden in de ochtend geplukt en in de middag al uitgeleverd. Vers is dus écht vers.”

Keurmerk

Dit keurmerk garandeert ‘goed werkgeverschap’, want graag genieten we van verse en gezonde champignons, maar deze smaken nóg lekkerder als je weet dat de werknemers die meegewerkt hebben aan de productie eerlijk zijn behandeld.

© Copyright Heerkens Groente en Fruit 2019

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, volg onze facebookpagina