Vacature zaterdaghulp

Vacature zaterdaghulp

Wij zijn op zoek naar een zaterdaghulp, hulp in de avonduren of misschien heb je naast je studie nog een dag over om te helpen in ons magazijn. Ben je nauwkeurig en schrikt fysiek werk je niet af? Solliciteer dan direct!
Functieomschrijving

Als magazijnmedewerker help je mee met het aanvullen en wegzetten van de binnengekomen vracht. Daarnaast kun je ingezet worden als orderpicker en ben je verantwoordelijk voor het verzamelen van de juiste producten en hoeveelheden. Je werkt nauwkeurig en zorgt ervoor dat de bestelling op juiste wijze wordt verpakt. Jij gaat ervoor zorgen dat onze klanten de bestelling compleet en in goede kwaliteit ontvangt.

Je werkzaamheden bestaan o.a. uit het registreren van de gepickte producten en gebruikte fusten. Na het klaarzetten van de order draai je een pakbon uit en zorg je ervoor dat de complete bestelling wordt klaargezet in de juiste koelcel. Onze chauffeurs nemen het daarna van je over en zorgen ervoor dat de bestelling in juiste staat wordt afgeleverd bij de klant.

Neem contact op!

Heb je wat tijd over en lijkt het je wat om bij Heerkens in het magazijn te werken? Stuur een email naar marielle@heerkensvers.nl  (Mariëlle Heerkens) en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

© Copyright Heerkens Groente en Fruit 2019

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, volg onze facebookpagina