Vacature Orderpicker

Vacature Orderpicker

Wij zijn per direct op zoek naar een orderpicker die van aanpakken weet. Ben je flexibel, nauwkeurig en schrikt fysiek werk je niet af en wil je onderdeel zijn van een groeiend bedrijf waar met passie en plezier wordt gewerkt? Solliciteer dan direct!
Functieomschrijving

Als orderpicker ben je verantwoordelijk voor het verzamelen van de juiste producten en hoeveelheden. Je werkt nauwkeurig en zorgt ervoor dat de bestelling op juiste wijze wordt verpakt. Jij gaat ervoor zorgen dat onze klanten de bestelling compleet en in goede kwaliteit ontvangt.

Je werkzaamheden bestaan o.a. uit het registreren van de gepickte producten en gebruikte fusten. Na het klaarzetten van de order draai je een pakbon uit en zorg je ervoor dat de complete bestelling wordt klaargezet in de juiste koelcel. Onze chauffeurs nemen het daarna van je over en zorgen ervoor dat de bestelling in juiste staat wordt afgeleverd bij de klant.

Wat verwachten wij?
  • Je bent fulltime / parttime beschikbaar
  • Je hebt VMBO werk- en denkniveau
  • Je hebt stressbestendig, kwaliteitsgericht en resultaatgericht
  • Je weet van aanpakken
  • Je hebt oog voor kwaliteit en hygiëne
  • Je hebt affiniteit met groenten & fruit

Kijk je uit naar een mooie samenwerking bij Heerkens? Laat ons dan weten waarom jij de persoon bent die we zoeken en stuur je motivatie met CV naar marielle@heerkensvers.nl 

 

Over Heerkens Vers

Heerkens is een gewaardeerde groente en fruit leverancier van vele restaurants in de regio Noordoost-Brabant en cateraars door het hele land. Dagelijks worden er in diverse restaurants, lunchrooms, bistro’s, sportkantines en instellingskeukens verse groenten gegeten van Heerkens.

© Copyright Heerkens Groente en Fruit 2019

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, volg onze facebookpagina