Truffels

Truffels

Wil je heerlijke verse truffels bestellen? Dat kan! Deze heerlijke verse delicatesse wordt rechtstreeks vanuit Italië ingevlogen naar Heerkens. Een prachtig én lekker product om uw menu mee te verrijken?!
Ongeëvenaarde smaak!

De truffel is één van de meest delicate producten ter wereld. En dat is zeker niet gek, want deze ondergrondse zwam heeft een ongeëvenaarde smaak. Heerlijk om te verwerken in risotto, dressings, steak tartare, roerei of jus. Schaaf of rasp boven pasta, vlees, vis, frites, paddenstoelen of salades. Mmm...

Truffels bestellen

Heb je interesse? Neem dan contact met ons op m.b.t. actuele levertijden. Wil je truffels toevoegen aan de menukaart? Dan is het verstandig om de bestelling een week van te voren te plaatsen dit in verband met de drukte voor de feestdagen en het transport.

Witte en zwarte truffels

De meest bekende truffels zijn in twee kleuren te onderscheiden, de witte en de zwarte. Het verschil? De zwarte truffel herken je aan de aardse smaak en geur, die nog beter tot zijn recht komt als je de truffel kort verwarmt. Witte truffels daarentegen zijn complexer, delicater en sterker van smaak. En het lekkerst rauw geschaafd over een gerecht. Niet verwarmen dus!

© Copyright Heerkens Groente en Fruit 2019

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, volg onze facebookpagina