Koppert cress lanceert ''Sweet Peeper''

Koppert cress lanceert ''Sweet Peeper''

Maak kennis met Sweet Peeper. Deze cress is perfect te combineren in zowel warme als koude gerechten, soepen en salades. Door zijn hoogwaardige creatieve waarde, zijn stevige bite en de eenvoudige, droge bitterzoete smaak, tilt hij gerechten naar een hoger niveau..

Sweet Peeper is perfect te combineren in zowel warme als koude gerechten, soepen en salades. Door zijn hoogwaardige creatieve waarde, zijn stevige bite en de eenvoudige, droge bitterzoete smaak, tilt hij gerechten naar een hoger niveau. De gele bladeren en de roodachtige scheuten geven een gerecht een extra dimensie en verwijzen naar de oorsprong: de zoete aardappel. De scheut kan ook gebruikt worden, ingelegd in het zuur is het een verrijking van salades en sandwiches. 

Wist je dat de zoete aardappel geen famillie is van de aardappel? De zoete aardappel bevat geen zetmeel, maar inuline dat veel langzamer verteert wordt en daarom voor onder andere diabetes patienten veel gezonder is.

 

Maatschappelijk verantwoord

Goed om te weten is dat Sweet Peeper wordt geproduceerd op maatschappelijk verantwoorde wijze. De teelt voldoet dan ook aan de hygienische normen in de keuken. 

 

 

 

 

 

© Copyright Heerkens Groente en Fruit 2019

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, volg onze facebookpagina