De 5 kernwaarden van Heerkens

De 5 kernwaarden van Heerkens

Vers Verrassend Heerkens. Een belofte die we alleen maar kunnen waarmaken door ons uiterste best te doen. Elke dag weer. Voor restaurants, bistro’s, lunchrooms, sportkantines, cateraars en instellingskeukens. Ofwel dé foodprofessional die streeft naar de allerbeste kwaliteit groente en fruit. Om ervoor te zorgen dat we onze belofte aan u niet vergeten, hebben we de volgende vijf kernwaarden geformuleerd. ‘Vijf keer Vers Verrassend’

Meer weten over ons?

Assortiment

“Wat je vers haalt is lekker”, dat is onze stelregel. En vers is pas echt vers als je het dichtbij haalt. Daarom vertrouwen we voor ons kernassortiment groenten en fruit op een aantal geselecteerde kwaliteitskwekers in de buurt. Maar ook voor de niet inheemse groente & fruitsoorten vertrouwen wij op partners die hun reputatie verdiend hebben. Dus, van aardbei tot zuurkool en van asperge tot zeekraal, wij leveren een groente- en fruitassortiment van a tot z. In de allerbeste verskwaliteit. Zodat u als foodprofessional alle vrijheid heeft om uw culinaire creativiteit maximaal te benutten.

Flexibel

Met regelmaat vragen we onze klanten wat we beter kunnen doen. Zo leergierig zijn we wel. Maar juist dan is het ook prettig om te horen dat klanten heel tevreden zijn. En daar zijn we best trots op. Wat er met kop en schouders bovenuit steekt, volgens onze klanten. Onze toeleverflexibiliteit! Vandaag besteld is morgen vers bij u. En als het moet, dan maken we er een dagspoedje van. Of het nu gaat om één locatie of meerdere locaties in de verre regio. Dankzij ons koelvers transport wordt uw versbestelling in perfecte staat afgeleverd.

Goed

Goed bezig! Een compliment dat we regelmatig uitdelen aan bijvoorbeeld een medewerker die een stapje extra zet. In onze overtuiging is dat ook de basis van onze groei en succes. Dat stapje extra zetten we graag voor onze klanten. Dat gecombineerd met de constante kwaliteit van ons uitgebreide assortiment groenten en fruit en de aandacht voor een stipte en snelle levering is volgens ons het recept voor een tevreden klant.

© Copyright Heerkens Groente en Fruit 2019

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, volg onze facebookpagina